Cliƫntondersteuning

Ik ben op zoek naar...

zoeken

De gemeente Steenbergen heeft met drie partijen een uitvoeringsovereenkomst gesloten voor onafhankelijke hulp voor inwoners.
Inwoners kunnen met hun vragen op het gebied van de zorg terecht bij de volgende drie organisaties:


WijZijn Steenbergen

De clientondersteuners van WijZijn Steenbergen ondersteunen mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB), maar ook mensen met autisme, een lichamelijke beperking, of chronische ziekte, een zintuigelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.
Voor meer informatie over welke mogelijkheden er zijn kunt u terecht op de website van WijZijnSteenbergen .

 

MEE

MEE biedt gratis onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning aan kwetsbare mensen en hun familie, vrienden en andere betrokkenen. MEE heeft specifieke kennis op het gebied van mensen met een beperking. Zij streven ernaar dat cliënten zich verder ontwikkelen en zo zelfstandig mogelijk in de samenleving kunnen meedoen. Samen kijken ze naar wat nodig is zodat u zelf weer verder kunt.
MEE is er voor alle kwetsbare burgers die cliëntondersteuning nodig hebben.
Voor meer informatie over clientondersteuning kunt u terecht op de website van MEE West-Brabant.

 

GOOS

Het Gezamenlijk Overleg Ouderenbonden Steenbergen (GOOS) waar alle ouderenbonden binnen de gemeente Steenbergen zijn aangesloten ,heeft onafhankelijke gecertificeerde cliëntondersteuners.
Elke inwoner van de gemeente Steenbergen kunnen gratis gebruik maken van de cliëntondersteuner.
De cliëntondersteuners zijn er voor mensen met en zonder beperking, mantelzorgers, mensen met psychische problemen, autisme of een ontwikkelingsachterstand en mensen die recht hebben op langdurige zorg.

 

Voor meer informatie kunt u bellen of e-mailen met: